ARES vyhledávač

Občas potřebujeme informace co možná nejjednodušeji a nejrychleji. Někteří z našich zákazníků už z tohoto důvodu mají zakoupenou integraci registru ARES, pomocí něhož dohledávají partnerské ekonomické subjekty na základě jejich identifikačního čísla nebo-li IČO. Ne vždy jsme však schopni si dané číslo vybavit nebo jej v rychlosti dohledat, a právě proto jsme pro vás připravili vyhledávač, díky kterému jsou ekonomické subjekty k nalezení dle jejich názvu nebo jména. 


Jak na to ve třech krocích

1. Zadáme jméno nebo název ekonomického subjektu

V první řadě potřebujeme znát alespoň část názvu hledaného ekonomického subjektu, případně jméno dané podnikající osoby. To zapíšeme na kartě kontaktu do příslušného pole.

Pole pro název subjektu

2. Vyhledáme kontakt pomocí ARES

Vedle pole pro název jste si jistě už všimli tlačítka pro vyhledání subjektu. V tomto kroku na něj stačí jednoduše kliknout a o samotný požadavek na ARES se náš modul již postará sám.

Vyhledání dle názvu subjektu

3. Vybereme příslušný kontakt

Jakmile je požadavek zpracován a obdržíme ze strany ARES odpověď, zobrazí se všechny subjekty, které obsahují daný název, v nově otevřeném pop-up okně.

Zde je o něco více informací, které vám mohou usnadnit určení správného kontaktu v případě, že bylo v databázi nalezeno více shod. Jedním z těchto parametrů je adresa, dále již zmíněné identifikační číslo IČO a nakonec právní forma podnikání.

Jakmile jste si jistí, že se jedná o subjekt který hledáte, stačí pouze kliknout na tlačítko "Vybrat" a informace se automaticky doplní tak, jak je tomu u hledání za pomoci identifikačního čísla.

Volba ekonomického subjektu

Informace doplněné z ARES


Co z ARES zjistíme?


ARES vyhledávač
Origamis s.r.o., Lucie Kubáková 21. května 2024
Newsletter lokalizace

Zůstaňte v obraze!